Рекламни стелажи

Добре дошли на мястото, където се раждат и реализират оригиналните рекламни желания в крайната точка на продажба.

Тук сме за да подкрепим вашата маркетингова кампания. Независимо дали търсите стандартно изделия или се целите към оригинален и запомнящ се проект.

Екипът ни ще ви помогне в целия процес – от идеята до финалния резултат. На нашите клиенти предлагаме точно това, в което сме специализирани – рекламни стелажи и изделия от шперплат и дървесина.

Реализираме вашите идеи от възобновяеми и рециклируеми материали. Дървесината има невероятни качества, които характеризират изделията с естествена визия, здравина и устойчивост. Предоставя ни множество възможности за обработване и изпълнение.

Следваме съвременните технологични решения, устойчивите материали и непрестанното търсене към най-добрата възможост за изпълнението на вашия проект.

Предлагаме пълен набор от специализирано оборудване за да гарантираме качество и прецизност във всеки етап от изпълнението. Ежедневно имаме за цел развитието на нашия производствен потенциал и екип. Това ни дава увереност и желание за реализирането на разнообразните идеи в ефектни рекламни изделия.

Квадрат Дизайн предлага дизайн и производство на рекламни изделия по индивидуален проект.

рекламен стелаж изработен от брезов шперплат без крепежни елементи, по индивидуален проект
рекламен дисплей окачване касов дисплей щайга шперплат дърво дървен
reklamna pejka ot shperplat
проектиране и производство на рекламни стелажи
reklamni stelaji
luksozen reklamen display
reklamen stelaj za podprawki
reklamen display stelaj dyrvo
reklamen display za kozmetika